Sterk film om barnebortføring

sarah cecilieSarah Cecilie ble bortført fra Norge av sin amerikanske far da hun var 4 år, og så ikke sin mor igjen før hun var 17. Hun ble podet inn med negative oppfatninger om mor, og ble et nervøst og alvorlig barn som levde et omflakkende liv med lite skolegang. 

Det er laget film om Sarah Cecilies historie som du kan se her  

Dette er en beretning om hvor enormt mye...
sorg og smerte alle de involverte er blitt påført som følge av farens handlinger. Sarah Cecilie har slitt med spisevegring, depresjon, angst, selvmordsforsøk og søvnforstyrrelser. Heldigvis går det lang bedre med henne nå, og hun har familie med barn. Hennes mor fikk dessverre ingen ny familie.

Barnebortføreren selv er nå en bitter gammel mann som lever i slumlignende forhold. Han har et distansert forhold til barna sine og føler seg missforstått.

19. januar 2018 

Kjell Schevig, redaktør Bortført.no

AddThis Social Bookmark Button

Om Bortført.no

Bortført.no er en nettside som er laget av foreldre med barn bortført utenlands.
  • Bortført-nettverket kan gi deg råd og hjelp basert på erfaringer.
  • Akutt situasjon ring politiet 02800.
  • Er du usikker på hva en barnebortføring er? Les  mer her
  • Kontaktpersoner Kjell Schevig: 915 81 146 kjellis@online.no og Tommy Hoholm: 992 68 144 tommyhoholm@gmail.com. Fluent English speaking advisor Julie Muren: 984 89 181 juliemuren@mail.com 

Bortført fondet

Bortført-fondet er en ideell forening med formål å samle inn midler for å hjelpe foreldre som er belastet med store kostnader, samt drive aktiv forbygging mot barnebortføring fra Norge.

Les mer om Bortført-fondet